תחרות פורים • אוזני המן במלית אדומה – יעל, ירושלים

    יעל No Comments on תחרות פורים • אוזני המן במלית אדומה – יעל, ירושלים
    9:42
    03.05.24
    הרב אייל אונגר No Comments on למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    אפשר למלא גם במתוק נוגט, וניל, שוקולד, פרג וכו…

    אפשר למלות גם במלוח פסטו, גבינות, טונה, חצילים, בקיצור כל מה שבא לך…. את עוד קוראת? יאללה תתחילי לאפות ולהנות…

    המצרכים:
    1 קילו קמח
    1 קוביית שמרים של שמרית
    3 כפות סוכר
    1 כפית מלח
    2 ביצים
    1/2 כוס שמן
    2 1/2כוסות מים פושרים

    אופן ההכנה:
    להכניס למיקסר את הקמח ולפורר מעל את קובית השמרים של שמרית.
    להוסיף לתוכו את הסוכר.
    לערבב יחד.
    ולהוסיף תוך כדי ערבוב את המים ואת המלח ואת השמן.
    ללוש היטב היטב עד לקבלת בצק אחיד ורך.
    לפזר מעל הבצק מעט קמח לכסות במגבת ולהתפיח.
    לאחר ההתפחה לרדד דק על משטח מקומח לקרוץ עיגולים בקוטר 10 ס"מ.
    להניח במרכז העיגול את המילוי הרצוי לקפל לצורת אוזן המן (משולש) ולהדק היטב כדי שלא יפתח באפיה.
    לאפות בחום של 180 מעלות עד לקבלת גוון זהוב ויפה.

    מתכון למילוי:
    ממרח פלפל:
    6 פלפלים צלוים בתנור/על האש
    3 שיני שום כתוש
    מלח לפי הטעם.
    אופן ההכנה: לקלף את הפלפלים ולרסק במזלג להוסיף את השום והמלח ולערבב היטב.

    פטריות בבצל:
    2בצלים בינונים לקוביות
    1פיטריות משימורים מסונן
    מלח, פלפל, כרכום,
    אופן ההכנה: לטגן את הבצל בשמן זית עד להזהבה להכניס את פיטריות לטגן עוד שלוש דקות ולהוסיף מלח. פלפל. כורכום. לפי הטעם.
    SAM_2907

    20150210_113644

    20150210_113652

    SAM_2847

    SAM_2849

    SAM_2905

    SAM_2906



    0 תגובות